Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds London

Nieuwe attractie in Londen: kruip in de huid van Sherlock Holmes

19-04-2016, 23.21 uur

Fan van Sherlock Holmes? In Londen opent komende zomer een heuse Sherlock-experience, als onderdeel van wassenbeeldenattractie Madame Tussauds. Bezoekers worden ondergedompeld in de mysterieuze wereld van de fictieve negentiende-eeuwse detective met een "innovatief theatraal live walkthrough-avontuur".

"We brengen de wereld van Sherlock Holmes tot leven in een unieke, baanbrekende attractie", staat in een persbericht. Wie naar binnen stapt, krijgt de opdracht om Dr. Watson te helpen met het zoeken naar Holmes. De interactieve beleving maakt gebruik van theaterdecors, illusies, acteurs en geluidseffecten.

In de attractie komen de beroemdste locaties uit het detectiveverhaal voorbij, waaronder de werkkamer van Sherlock Holmes, de duisterse Victoriaanse straten van Londen en de plek waar de spookachtige Hound of the Baskervilles zou leven. De tour eindigt met een "natte finale".

The Sherlock Holmes Experience komt te liggen in de kelder van Madame Tussauds, op de oude plek van de Chamber of Horrors. Aparte toegangsbewijzen zijn niet nodig. De opening staat gepland voor 15 juli.

Meer Madame Tussauds London
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be