Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds London

Nieuwe attractie in Londen: kruip in de huid van Sherlock Holmes

19-04-2016, 23.21 uur | Reacties

Fan van Sherlock Holmes? In Londen opent komende zomer een heuse Sherlock-experience, als onderdeel van wassenbeeldenattractie Madame Tussauds. Bezoekers worden ondergedompeld in de mysterieuze wereld van de fictieve negentiende-eeuwse detective met een "innovatief theatraal live walkthrough-avontuur".

"We brengen de wereld van Sherlock Holmes tot leven in een unieke, baanbrekende attractie", staat in een persbericht. Wie naar binnen stapt, krijgt de opdracht om Dr. Watson te helpen met het zoeken naar Holmes. De interactieve beleving maakt gebruik van theaterdecors, illusies, acteurs en geluidseffecten.


ZIE OOK: Madame Tussauds haalt Star Wars naar Londen

In de attractie komen de beroemdste locaties uit het detectiveverhaal voorbij, waaronder de werkkamer van Sherlock Holmes, de duisterse Victoriaanse straten van Londen en de plek waar de spookachtige 'Hound of the Baskervilles' zou leven. De tour eindigt met een "natte finale".

'Sherlock Holmes: The Experience' komt te liggen in de kelder van Madame Tussauds. Aparte toegangsbewijzen zijn niet nodig. De opening staat gepland voor 15 juli.

ZIE OOK: Tv-serie Sherlock krijgt eigen escape room in Londen

Reacties