Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Dinoland Zwolle

Nieuw dinopretpark Dinoland Zwolle komende week open

22-05-2016, 22:37 uur | Reacties

In Zwolle wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe pretpark Dinoland, dat aanstaande woensdag de poorten opent. In februari ging al een kleinschalig indoorgedeelte open. Nu volgt het buitengebied, met wandelroutes langs gigantische dinosaurussen, klimtoestellen en andere doe-attracties.

"We hebben de afgelopen weken echt keihard gewerkt", vertelt parkmanager Harold de Vries aan Looopings. Hij is tevreden met het resultaat. "Het is allemaal behoorlijk gedetailleerd."

ZIE OOK: Eerste fase Dinoland Indoor in Zwolle geopend: 'Het loopt als een trein'

Bezoekers kunnen niet alleen tientallen dino's spotten, maar bijvoorbeeld ook lasergamen, minigolfen, fossielen opgraven, goudklompjes zeven en een touwenparcours ontdekken. Daarnaast zijn er een heuse 'T-Rex Encounter' en een nagebouwd laboratorium.

Op dit moment wordt een speciale augmented reality-app voor smartphones ontwikkeld. "Daarmee zie je de verschillende dino's door het park lopen."

Dinoland ligt op het terrein van het voormalige themapark Expeditie Ecodrome, dat in 2012 sloot. Zelf spreekt De Vries liever niet van over een pretpark. "Wij noemen het een gethematiseerd speel- en doepark, om geen verkeerde verwachtingen te scheppen." Kaartjes kosten 9,50 euro per persoon.

ZIE OOK: Zwolle krijgt nieuw pretpark met dinosaurussen

Reacties
Bijdrage