Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Directeur Disneyland Paris stapt na anderhalf jaar weer op

12-04-2016, 09.59 uur

Disneyland Paris krijgt na anderhalf jaar alweer een nieuwe directeur. Tom Wolber, die in september 2014 werd aangesteld, vertrekt komende zomer. Hij wordt opgevolgd door Catherine Powell. Zij gaf de afgelopen tijd leiding aan de Australische tak van Disney.

Wolber heeft Nederlandse roots: hij werd geboren in IJsselstein en studeerde toerisme in Breda. De manager gaat zich richten op de ontwikkeling van nieuwe schepen bij de Disney Cruise Line in Amerika. "Toms ervaring met het bouwen van schepen is ongeëvenaard", staat in een verklaring. "We zijn dankbaar voor zijn bijdragen aan Disneyland Paris."

Onder Wolbers leiding startte Disneyland Paris een omvangrijk onderhoudsprogramma, waarbij veel grote attracties een grootscheepse opknapbeurt krijgen. Dat programma loopt tot en met 2017, als het resort 25 jaar bestaat. Wolber volgde in september 2014 Philippe Gas op.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be