Kermis

Kermisspookhuis beschadigd bij absurd ongeluk op de snelweg

09-04-2016, 19.42 uur | Reacties

De eigenaar van het bekende kermisspookhuis Haunted Mansion kreeg vandaag zelf de schrik van zijn leven. Bij een merkwaardig ongeval op de Duitse snelweg vloog een trailer van de attractie over de vangrail heen. Dat blijkt uit foto's die Looopings kreeg toegestuurd.

Oorzaak van de crash zou een lekke band zijn geweest. Wonder boven wonder vielen er geen dodelijke slachtoffers, omdat er geen tegenliggers aanwezig waren. Wel liep de bestuurder van de vrachtwagen lichte verwondingen op. Het verplaatsbare spookhuis raakte beschadigd, al is niet duidelijk hoe groot de schade is.


ZIE OOK: Duits pretpark haalt bekend kermisspookhuis Haunted Mansion binnen

Het ongeluk gebeurde vanmiddag rond 14.00 uur. Ooggetuigen beschrijven het incident als een scène uit een spannende actiefilm. De snelweg tussen Keulen en Mönchengladbach was urenlang geblokkeerd.

Haunted Mansion is eigendom van exploitant Johan Hinzen. In het twee verdiepingen tellende spookhuis zitten bezoekers in gondels die onder de rails hangen. Fabrikant is het Italiaanse bedrijf Gosetto. De elf jaar oude attractie wordt vervoerd met vijf vrachtwagens.ZIE OOK: Foto's: kermiskraam aan flarden gereden

Reacties