Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Nog even geduld: Speelstad Rotterdam mogelijk pas open in 2018

07-04-2016, 22.48 uur

De bouw van het nieuwe pretpark Speelstad Rotterdam duurt nog langer dan verwacht. Het zou goed kunnen dat het attractiepark pas in 2018 opengaat, zegt initiatiefnemer Hennie van der Most. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de Speelstad al in 2014 open zou gaan.

Het park komt te liggen in een voormalige afvalverbrandingsoven. Op dit moment zijn de sloopwerkzaamheden nog in volle gang, meldt RTV Rijnmond. Door een samenloop van omstandigheden loopt de opening opnieuw vertraging op.

Van der Most kreeg een flinke tegenslag te verwerken toen zijn Drentse Speelstad Oranje in financiële problemen kwam. Inmiddels is dat park dicht. Ook de gemeente Rotterdam gooit roet in het eten. De thrillride Evolution, een gevaarte van 270 ton, moet volgens aanvullende constructie-eisen op een stevigere fundering worden geplaatst dan gepland.

Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be