Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wendy (26) zoekt leuke jongen uit dierenpark Wildlands

06-04-2016, 15.13 uur

Wie helpt er mee speuren? Wendy Meering (26) uit Emmen is op zoek naar een leuke jongen die ze afgelopen maandag ontmoet heeft in dierenpark Wildlands. De vonk sloeg over in een karretje van de Serenga Safari, maar tot een uitwisseling van telefoonnummers kwam het niet.

"Wie was die leuke knakker die er met z'n moeder was?", schrijft ze op Facebook. "En naast ons op de safari was en rond kwart over drie weer wegging?" Een naam heeft ze niet. "Je was lang, had donker haar en de beugel zat iets te strak."

Meering baalt dat ze verder geen aanknopingspunten heeft. "Hoe ga je en kan je iemand zoeken en vinden, als je niets van diegene weet...?" Het romantische bericht is al honderden keren gedeeld, waaronder door Wildlands zelf. Toch is de droomvent tot nu toe niet gevonden.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be