Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren scoort op Facebook: populairste pretpark na de Efteling

06-04-2016, 07.00 uur

De Julianatoren doet het opvallend goed op Facebook. Deze week ging het Apeldoornse familieparkje over de grens van 100.000 likes heen. Van alle pretparken in Nederland heeft alleen de Efteling meer Facebook-fans (466.000).

"Een waanzinnige prestatie waar wij als team ontzettend trots op zijn", zegt een woordvoerder van de Julianatoren. Het park laat concurrenten als Walibi Holland (76.000), Avonturenpark Hellendoorn (67.000), Wildlands Adventure Zoo Emmen (57.000), Attractiepark Slagharen (46.000), Toverland (44.000) en Duinrell (38.000) met gemak achter zich.

De afgelopen twee jaar groeide het aantal Facebook-likes van de Julianatoren met 300 procent. De stijging is opvallend, omdat het park op het gebied van bezoekersaantallen juist onderaan de lijst bungelt.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be