Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Slapen boven en onder de grond: eerste ontwerpen van nieuw vakantiepark Efteling onthuld

05-04-2016, 10.08 uur

De Efteling toont de allereerste schetsen van het nieuwe vakantiepark Loonsche Land, met 66 vakantiewoningen en een groot hotel. Het is de bedoeling om gasten een "speciale natuurlijke beleving" mee te geven. De accommodaties komen boven en onder de grond te liggen.

Het nieuwe vakantiepark ligt op loopafstand van het attractiepark, aan de rand van het bestaande natuurgebied het Loonsche Land. Met de bouw is 30 miljoen euro gemoeid. De afgelopen weken werden op het terrein al voorbereidende werkzaamheden verricht, deze week begint de bouw. In 2017 vindt de opening plaats.

De duizend bedden die het vakantiepark straks telt, worden verdeeld over vakantiewoningen, een hotel, themakamers en een groepsaccommodatie. De Boshutten, Heidehutten en Duinhutten, deels geschakeld gebouwd, zijn geschikt voor zes tot twaalf personen. Ze worden ingericht met natuurlijke materialen. Het hotel met 75 kamers wordt het kloppend hart van het Loonsche Land.

Voor bezoekers die behoefte hebben aan privacy én het comfort van een hotel, komen er twintig themakamers die buiten het hotel liggen. Boomzicht en Waterzicht zijn gebouwd op hoge palen, terwijl je in Duinzicht tussen de duinen slaapt. Groepen tot twaalf personen zijn welkom in de met riet bedekte Schaapskooi, tussen de grazende schapen.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be