Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Mysterieuze markeringen gespot in Attractiepark Slagharen

01-04-2016, 12.56 uurBeeld: @RideFreaks

Attractiepark Slagharen is iets van plan. In de buurt van de achtbaan Looping Star zijn mysterieuze markeringen verschenen. De eerste aanwijzingen voor een nieuwe attractie? Directeur Wouter Dekkers houdt zijn kaken stijf op elkaar.

Tussen de Looping Star en de Monorail staan verschillende strepen en getallen op de grond gekalkt. Sommige ondersteuningen van de Monorail zijn omlijnd. Waar Slagharen mee bezig is, wil Dekkers niet kwijt. "We hebben prachtige toekomstplannen, maar ik kan er nog niks over zeggen."

De directeur plaatste vanochtend wel een cryptische tweet met de tekst: "Nog 212 nachtjes!?" Over 212 nachtjes is het 30 oktober, de laatste openingsdag van dit seizoen.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be