Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Wie durft in te checken? Binnenkijken in Nightmare Motel van Bobbejaanland

10-04-2016, 09.00 uur

Wie bang is aangelegd, kan de nieuwe attractie van Bobbejaanland beter mijden. Looopings mocht een kijkje nemen in het Nightmare Motel, een combinatie van een spookhuis en een escape room. Bezoekers worden geconfronteerd met acteurs en schrikeffecten terwijl ze proberen te ontsnappen.

Pretparkfans Jolien Van der Steen en Jenno Hallaert kregen de kans om het horrorlabyrint als een van de eersten uit te proberen. Zij stonden na twintig minuten weer buiten. "De drang om eruit te komen wordt vergroot door de acteurs", aldus Van der Steen. Een 'hotelbezoek' kost 5 euro per persoon.

Het spookhuis werd ontworpen door de Braziliaanse Cintia del Mastro van productiebedrijf Del Dracco Entertainment. "De spanning wordt langzaam opgebouwd", vertelt ze aan Looopings. In eerste instantie wilde ze het huis een fabrieksthema meegeven. "Maar een motel heeft inhoudelijk meer mogelijkheden." In de loop van het seizoen worden de kamers vernieuwd.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be