Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Uitgelekt: tv-commercials voor nieuwe attractie Walibi Belgium

31-03-2016, 16.20 uur | Reacties

Binnenkort barst de reclamecampagne voor de nieuwe attractie in Walibi Belgium los. Waterachtbaan Pulsar wordt op 4 juni officieel geopend. Twee tv-spots voor de nieuwigheid zijn al uitgelekt.

Opvallend genoeg komen in de commercials geen beelden van de attractie zelf voor. In het eerste filmpje zien we een vrouw bungeejumpen. In de tweede video rijdt een uitzinnige coureur over een racebaan. De campagne werd ontwikkeld door reclamebureau Beejee.

Pulsar is een zogeheten 'power splash' van fabrikant Mack uit Duitsland. De baan krijgt voor- en achterwaartse lanceringen en een splash, met een topsnelheid van 100 kilometer per uur. Er is een investering van 8,5 miljoen euro mee gemoeid.Meer Walibi Belgium
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be