Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

24 uur lang in de achtbaan? Ruim zevenhonderd aanmeldingen

07-04-2016, 16.15 uur

Honderden rollercoasterfans zijn bereid om 24 uur achter elkaar in de achtbaan te zitten. Tot nu toe hebben maar liefst zevenhonderd mensen zich aangemeld voor de Troy Coaster Challenge in het Limburgse attractiepark Toverland. Die vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 juni.

Uiteindelijk mogen twaalf uitverkorenen 24 uur lang ritjes maken in Troy, de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux. Tegelijkertijd wordt er geld opgehaald voor het goede doel. "Het heeft onze verwachtingen overtroffen", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Waarschijnlijk komen er nog meer mensen bij. Aanmelden kan nog tot en met vrijdag. Maandag wordt het definitieve aantal bekend. Dan begint het selectieproces. Toverland nodigt een deel van de geïnteresseerden uit voor een testdag, halverwege april. Daar moeten ze bewijzen dat ze de achtbaan in ieder geval twee uur kunnen volhouden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be