Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren sluit poorten wegens windstoten: 'We kunnen veiligheid niet garanderen'

28-03-2016, 18.07 uur

De Julianatoren heeft vanmiddag besloten om alle aanwezige bezoekers naar huis te sturen. De veiligheid van de gasten kon vanwege harde windstoten niet meer gegarandeerd worden, vond de directie.

"We zitten hier al op een berg en als je dan ook nog eens in een reuzenrad van dertig meter hoog zit, dan spookt het extra", vertelt een woordvoerder aan een regionale omroep. Omdat het Apeldoornse pretpark in de bossen ligt, bestond ook de kans dat takken zouden afbreken.

Ongeveer tweehonderd mensen waren al binnen. Zij hebben rond 12.00 uur vrijkaarten gekregen voor een later bezoek. Het paasweekend begon beter: op zaterdag trok het park 3500 bezoekers.

Eind maart vorig jaar bleven de poorten ook al dicht vanwege de harde wind. De laatste keer dat de Julianatoren sloot met Pasen was in 2008, toen wegens veel sneeuwval.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be