Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Twee gewonden bij bizar ongeluk met kermisattractie Shake & Roll

28-03-2016, 07.29 uur

Twee kermisbezoekers zijn gisteravond gewond geraakt toen een bakje van de attractie Shake & Roll plotseling losbrak. Het bizarre incident gebeurde rond 22.15 uur op de Paaskermis in het Belgische Kortrijk. Bij één gondel kwam een metalen onderdeel los.

Daardoor belandde het karretje op zijn kop op straat. In de gondel zat een jong koppel. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Er is een onafhankelijke deskundige aangesteld om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

De Shake & Roll bestaat uit een ronde schijf met draaiende bakjes die heen en weer kantelen en over de kop gaan. Fabrikant is de Nederlandse firma Mondial, gevestigd in Heerenveen. Sinds dit jaar wordt de verplaatsbare ride uit 1994 geëxploiteerd door Philippe Lainez.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be