Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland waarschuwt bezoekers: dit gebeurt er met je telefoon in de achtbaan

29-03-2016, 12.32 uur

Bezoekers van Walibi Holland zijn gewaarschuwd. Wie zijn telefoon niet goed opbergt in de achtbaan, raakt hem gegarandeerd kwijt. Dat moet duidelijk worden bij het zien van een grote doorzichtige bak vol kapotte mobieltjes bij mega coaster Goliath.

De bak staat in de wachtrij van de mega-achtbaan. Het 'telefoonkerkhof' is bedoeld "om gasten te informeren over de gevolgen van het meenemen van losse voorwerpen", vertelt een woordvoerster. Het ludieke initiatief is nog in ontwikkeling. Mogelijk komen er meer bakken.

Het komt honderden keren per jaar voor dat spullen uit de achtbaan vliegen. Afgelopen jaar werden ruim vijfhonderd gevonden voorwerpen niet opgehaald.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be