Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn bouwt interactieve attractie voor de kleintjes

27-03-2016, 12.22 uur | Reacties

Avonturenpark Hellendoorn legt de laatste hand aan een kleinschalige nieuwe kinderattractie. In het themadeel Dreumesland verrijst de Berenboom. "Het wordt een interactieve attractie voor de kleine avonturiers", vertelt een woordvoerder aan Looopings.

Op zaterdag 23 april is de opening. Bezoekers kunnen in het huisje zien hoe parkmascottes Baba en Bella leven. Het wordt ook een vaste meet & greet-locatie voor de twee beren. Voor jeugdige fans die de figuren een berichtje willen sturen, wordt een speciale brievenbus neergezet.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be