Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

'Wildlands Emmen begint met schuld van tientallen miljoenen euro's'

24-03-2016, 16.34 uur

Het worden spannende tijden voor de Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Gaat het nieuwe dierenthemapark genoeg bezoekers trekken om het hoofd financieel boven water te houden? Wildlands, dat vanaf morgen open is, begint met een schuld van tientallen miljoenen euro's.

Op dit moment staat er voor 59,5 miljoen euro aan leningen uit, zo becijferde het Dagblad van het Noorden. Ruim de helft is afkomstig van de gemeente Emmen. Daarnaast leenden de Rabobank (15 miljoen euro), bouwer VolkerWessels (7,5 miljoen euro) en de provincie Drenthe (6 miljoen euro) geld aan Wildlands.

Als bezoekers de weg richting de nieuwe trekpleister weten te vinden, is er geen vuiltje aan de lucht. Zo niet, dan stapelen de problemen voor de gemeente zich op. Er worden in het eerste jaar 1,3 miljoen gasten verwacht.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be