Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-directrice blij met nieuwe achtbaan Lost Gravity: 'We hebben er alles uitgehaald'

26-03-2016, 09.00 uur

Walibi-directrice Mascha van Till kijkt terug op een geslaagde opening van achtbaan Lost Gravity. Ze is tevreden over het eindresultaat, vertelt ze in gesprek met Looopings. "We hebben er alles uitgehaald wat we konden." De nieuwste aanwinst van Walibi Holland ging donderdag officieel open.

Van Till omschrijft de nieuwe rollercoaster als "een gruwelijke combinatie van coole elementen". Het pretpark wilde per se iets bijzonders in huis halen. "We hebben goeie achtbanen, maar je wil niet meer van hetzelfde." Het thema draait om een meteorietinslag die ervoor heeft gezorgd dat de zwaartekracht is opgeheven.

Op de tekentafel zag de baan er in eerste instantie nog heftiger uit. "We hebben ook een ontwerp gehad waarvan je dacht: daar komt iedereen doodziek uit, dat kunnen we niet doen."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be