Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Koning van het dierenrijk: Willem-Alexander opent nieuw themapark Wildlands Emmen

18-03-2016, 19.04 uur

Koning Willem-Alexander stond vandaag oog in oog met een ijsbeer. De vorst heeft vanmiddag Wildlands Adventure Zoo officieel geopend, het nieuwe dierenthemapark in Emmen. Daarbij nam hij extra lang de tijd voor de ijsberen.

Zijne Majesteit de Koning was ontzettend enthousiast, vertelt directeur Frankwin van Beers aan RTV Drenthe. "Hij heeft zijn ogen uitgekeken. En hij heeft veel vragen gesteld, bijvoorbeeld over duurzaamheid en dierenwelzijn." Ook zei hij dat het park er goed bij lag.

De ijsberen waren eigenlijk uit het programma geschrapt, maar Willem-Alexander wilde ze per se zien. Hij maakte ook een ritje in de vliegsimulator Arctic-1 in het poolgebied. Later onthulde de koning samen met twee basisscholieren een plaquette in de grootste tropische kas van Europa, gelegen in themagebied Jungola.

Op vrijdag 25 maart gaat Wildlands open voor publiek.Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be