Wildlands Adventure Zoo Emmen

Op expeditie: dit is de parkplattegrond van Wildlands Adventure Zoo Emmen

19-03-2016, 17:43 uur | Reacties

Op avontuur in Wildlands Adventure Zoo Emmen? De parkplattegrond van het nieuwe themapark staat online. Wildlands koos niet voor een klassieke plattegrond, maar voor een soort landkaart met uitgestippelde routes.

Het park is verdeeld in vijf delen: het Kompasplein bij de ingang, kindergebied Animazia en de drie grote themagebieden Jungola, Serenga en Nortica. De plattegrond maakt onderscheid tussen habitats, attracties, proviand (horeca) en souvenirs.


ZIE OOK: Video: neem een exclusief kijkje in nieuw themapark Wildlands Emmen

Elk themadeel heeft een eigen ride, die op de kaart staat aangeduid als 'topattractie'. Dat zijn achtereenvolgens de Rimbula River, de Serenga Safari en de simulator Arctic-1. Bezoekers kunnen geen rondje lopen: alle themagebieden zijn alleen bereikbaar via het plein bij de hoofdingang.

Onderaan de plattegrond staat de tekst: "Wildlands Adventure Zoo Emmen is een nieuw type themapark. 22 hectare actief avontuur, natuur en cultuur." Bijzonder is dat er bij de dierenverblijven geen informatiebordjes komen te hangen. Voor achtergrondinformatie over de dieren kunnen bezoekers straks een app downloaden. Er is gratis wifi beschikbaar.

ZIE OOK: Koning van het dierenrijk: Willem-Alexander opent nieuw themapark Wildlands Emmen

Reacties