Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Op expeditie: dit is de parkplattegrond van Wildlands Adventure Zoo Emmen

19-03-2016, 17.43 uur

Op avontuur in Wildlands Adventure Zoo Emmen? De parkplattegrond van het nieuwe themapark staat online. Wildlands koos niet voor een klassieke plattegrond, maar voor een soort landkaart met uitgestippelde routes.

Het park is verdeeld in vijf delen: het Kompasplein bij de ingang, kindergebied Animazia en de drie grote themagebieden Jungola, Serenga en Nortica. De plattegrond maakt onderscheid tussen habitats, attracties, proviand (horeca) en souvenirs.

Elk themadeel heeft een eigen ride, die op de kaart staat aangeduid als 'topattractie'. Dat zijn achtereenvolgens de Rimbula River, de Serenga Safari en de simulator Arctic-1. Bezoekers kunnen geen rondje lopen: alle themagebieden zijn alleen bereikbaar via het plein bij de hoofdingang.

Onderaan de plattegrond staat de tekst: "Wildlands Adventure Zoo Emmen is een nieuw type themapark. 22 hectare actief avontuur, natuur en cultuur." Bijzonder is dat er bij de dierenverblijven geen informatiebordjes komen te hangen. Voor achtergrondinformatie over de dieren kunnen bezoekers straks een app downloaden. Er is gratis wifi beschikbaar.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be