Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Geheim project: Engels pretpark kondigt nieuwe mega-attractie aan

17-03-2016, 09.00 uur

Het Engelse pretpark Alton Towers komt met een grote nieuwe attractie op de proppen. In het park is een aankondigingsbord geplaatst voor een ride met de werktitel SW8, dat staat voor Secret Weapon 8. De Britten doen er alles aan om in het nieuws te komen met iets positiefs sinds vorig jaar een geruchtmakend achtbaanongeluk plaatsvond.

Op het bord prijkt verder de tekst "ground breaking new ride development". Alle grote attracties in Alton Towers worden aangekondigd als 'Secret Weapon'. De nieuwigheid komt waarschijnlijk te liggen in themadeel Forbidden Valley. Er is nog weinig over bekend. In 2015 gingen nog geruchten over een houten achtbaan.

Een gemeentelijk rapport spreekt over een gebied met een totale oppervlakte van 1130 vierkante meter, inclusief een station en een winkel. De attractie zou 14,5 meter boven de grond uitkomen. Mogelijk worden delen ervan ingegraven.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be