Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Tony's Chocolonely Chocolate Circus

'Chocoladepretpark met Willy Wonka-achtbaan in Amsterdam'

11-03-2016, 18.54 uur

Chocoladefreaks opgelet: over drie jaar is Nederland wellicht een heus chocoladepretpark rijker, inclusief een echte Willy Wonka-achtbaan. Dat is namelijk het plan van Henk Jan Beltman, topman van chocolademerk Tony's Chocolonely.

Hij wil in Amsterdam-Noord een overdekt pretpark openen in de stijl van Sjakie en de Chocoladefabriek. "Het moet de Heineken Experience voor chocolade worden", vertelt Beltman in Tijdschrift voor Marketing. "Onderdeel van de experience is een achtbaan die door de fabriek gaat."

De ondernemer, die zichzelf Henkie Honka noemt, rekent op 500.000 bezoekers per jaar. "We willen zo transparant mogelijk zijn over de productie van onze chocolade." Beltman heeft vertrouwen in zijn ambitieuze plan. "Over drie jaar gaat die fabriek open."

Meer Tony's Chocolonely Chocolate Circus
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be