Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Speciale homodag in Walibi Holland: 'De gays worden losgelaten'

12-03-2016, 08.59 uur

Walibi Holland nodigt alle lesbiënnes, gays, biseksuelen en transgenders uit voor een speciale homodag in het pretpark. Op zaterdag 27 augustus vindt de FunGayDay plaats.

De dresscode is rood. Binnenkort start de kaartverkoop. Een bijbehorende Facebook-pagina heeft al 1200 leden. Walibi is op de homodag ook geopend voor reguliere bezoekers.

"Laten we eerlijk zijn: een pretpark is leuk, maar het wordt pas fun als je de gays erin loslaat", zegt initiatiefnemer Alfred Verhoeven. Hij benadrukt dat ook niet-homo's welkom zijn. "Het evenement is bedoeld voor iedereen die de homocommunity een warm hart toedraagt."

De komende weken krijgt het programma vorm. Verhoeven spreekt over "games, een optreden, een eigen VIP area met spetterende activiteiten en een dansfeest".

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be