Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

1500 mensen melden zich aan voor Facebook-evenement 'Karpervissen in de Efteling'

08-03-2016, 08.50 uur | Reacties

Wat begon als een melige grap, neemt nu serieuze proporties aan. 1500 mensen hebben zich op Facebook aangemeld voor het niet-bestaande evenement 'Karpervissen in de Efteling', dat vanmiddag plaats zou vinden. Nog eens 4100 personen geven aan "geïnteresseerd" te zijn.

De uit de hand gelopen grap komt uit de koker van John Zijlstra uit Ridderkerk, die de Facebook-happening een paar maanden geleden voor de lol aanmaakte. Uit de reacties blijkt echter dat veel "deelnemers" er heilig in geloven dat er vandaag echt gevist gaat worden in Kaatsheuvel.

"Wat zijn de kosten om mee te doen eigenlijk?", vraagt ene Robert van Erp bloedserieus. "Ik kan het nergens vinden." Wesley Gabi wil weten "hoe of wat de bedoeling is die dag". En een ander vraagt zich af of het hebben van een visvergunning noodzakelijk is.

Wie toch naar karpers wil vissen in een pretpark, kan daarvoor terecht in Duinrell. Daarvoor werd een speciale Duinrell-visvergunning in het leven geroepen. Er zijn overigens wel degelijk karpers te vinden in de Efteling. Achter wildwaterbaan Piraña ligt een heuse Karpervijver.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be