Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park krijgt toestemming voor bouw van zwemparadijs

07-03-2016, 07.39 uur

Een belangrijke stap voor de komst van een nieuw zwemparadijs bij Europa-Park, het grootste attractiepark van Duitsland. Er is officieel toestemming om een enorm waterpark uit de grond te stampen. Een gemeentelijke commissie heeft het bestemmingsplan afgelopen week goedgekeurd.

De beslissing was unaniem, melden regionale media. "Het geplande waterpark is een uniek en immens project dat de toeristische waarde van onze streek zal versterken", staat in een verklaring. "Europa-Park is het beste pretpark ter wereld. We zijn dankbaar voor de grootste uitbreiding sinds de oprichting van het park."

Volgens de directie van Europa-Park levert het 'Wasser-Erlebnis-Resort' van 46 hectare enkele honderden nieuwe banen op. Men benadrukt dat er geen overheidssubsidies aan te pas komen. Er zijn ook plannen voor nieuwe themahotels. De bouwvergunning moet nog wel goedgekeurd worden.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be