Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris: twee doden in twee maanden tijd

06-03-2016, 10.53 uur

Medewerkers van Disneyland Paris zijn dit jaar tot nu toe geconfronteerd met twee overlijdensgevallen. In januari en februari overleden twee bezoekers tijdens een dagje uit in het pretpark.

Dat gebeurde in beide gevallen doordat ze een hartaanval kregen, vertellen anonieme bronnen binnen het resort aan Looopings.

Eind februari werd een toeschouwer van de theatershow The Forest of Enchantment getroffen door een fataal hartinfarct. Omdat hulpdiensten de uitgang van het theater blokkeerden, moesten honderden bezoekers na afloop van de voorstelling via een backstage-gebied geëvacueerd worden.

Een maand daarvoor kreeg een passagier van de overdekte achtbaan Space Mountain een hartaanval. Ook toen kwam de hulp te laat.

Afgelopen herfst kwam een 44-jarige bouwvakker om het leven nadat hij van een steiger viel in Disneyland Paris. Dat gebeurde bij werkzaamheden aan het Newport Bay Club-hotel.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be