Wildlands Adventure Zoo Emmen

Eerste kijkje in 4D-simulator van nieuw dierenpark Wildlands Emmen

06-03-2016, 20:47 uur | Reacties

Nieuwsgierig naar de attracties in het nieuwe dierenpark Wildlands Emmen? Op internet is een eerste filmpje verschenen van de 4D-simulator 'Arctic1'. Passagiers krijgen het gevoel dat ze een vlucht maken over het poolgebied, zittend in een speciaal onderzoeksvliegtuig.

Het bijbehorende verhaal draait om ene kapitein Vladimir en zijn assistent Arnaud, die een testvlucht willen maken over het ijslandschap. Naast 3D-brillen, water- en windeffecten is er nog een extra dimensie toegevoegd: bezoekers voelen tijdens een ritje iets langs hun benen glippen.


ZIE OOK: Nieuwe dierentuin Emmen krijgt meerdere pretparkattracties

Abonnementhouders kregen de afgelopen dagen alvast een voorproefje van de nieuwe attractie. De eerste reacties op Facebook zijn positief. "Hij blijft leuk, ook na vier keer", zegt Dave Keyner. "Fantastische film", vindt Max Lampe. Thea van der Werf: "Hij is echt leuk, had wel wat langer gemogen."

De 'Adventure Zoo' krijgt verschillende pretparkattracties, waaronder een jeepsafari en een overdekt boottochtje. De simulator komt te liggen in themagebied Nortica, waar ijsberen, pinguïns, pelsrobben en zeeleeuwen te vinden zijn. Wildlands omvat verder twee andere themadelen: Serenga en Jungola. Op 25 maart is de opening.ZIE OOK: Koning van het dierenrijk: Willem-Alexander opent nieuw themapark Wildlands Emmen

Reacties