Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Vakantiepark en attractiepark Duinrell

Potloodventer actief bij pretpark: asielzoeker uit Duinrell opgepakt

01-03-2016, 05:59 uur | Reacties

In de buurt van Duinrell heeft een potloodventer toegeslagen. Het blijkt te gaan om een 37-jarige asielzoeker die tijdelijk woont in het bungalowpark van Duinrell. Hij toonde afgelopen week zijn geslachtsdeel aan een 18-jarige vrouw die aan het joggen was.

Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat de dader meer op zijn geweten heeft. Hij wordt ook in verband gebracht met een incident dat enkele weken eerder plaatsvond. Toen werd een 26-jarige paardrijdster uit Wassenaar belaagd door een schennispleger.

ZIE OOK: Man (20) showt geslachtsdeel in Walibi Belgium

De man is aangehouden en overgeplaatst naar een locatie buiten Wassenaar, waar hij in de gaten wordt gehouden. In de vakantiehuisjes van Duinrell wonen deze winter ruim zeshonderd vluchtelingen. Daarvoor krijgt de directie van het pretpark een riante vergoeding van opvangorganisatie COA.

Eerder dit jaar kwam al een bericht naar buiten over een 45-jarige vrouw die was lastiggevallen door een Syriër uit Duinrell. "Er is sprake geweest van ongewenste intimiteiten, gepleegd door een op Duinrell gehuisveste asielzoeker", schreef haar kwade echtgenoot op Facebook.

ZIE OOK: Duinrell verdient extra zakcentje aan asielzoekers

Reacties
Bijdrage