Bobbejaanland

Nieuw in Bobbejaanland: escape room en virtualreality-achtbaan

25-02-2016, 12:47 uur | Reacties

Bobbejaanland presenteert in 2016 twee nieuwigheden: een escape room met de naam Nightmare Motel en een virtualreality-ervaring bij de overdekte achtbaan Revolution. Achtbaanpassagiers krijgen daar voortaan speciale brillen van Samsung op.

"De bestaande achtbaan Revolution onderging een complete gedaanteverwisseling", vertelt directeur Roland Kleve. Dankzij de virtualreality-brillen wanen bezoekers zich straks in Zuidoost-Azië. "Boze geesten hebben er voor een enorme vulkaanuitbarsting op de mysterieuze berg Mount Mara gezorgd", staat in een persbericht. De baan uit 1989 wordt niet aangepast.


ZIE OOK: Bobbejaanland presenteert nieuwe attractie: 'The Forbidden Caves wordt nieuwe standaard'

Het verhaal speelt zich af in dezelfde regio als de naastgelegen 3D-simulator The Forbidden Caves, die vorig jaar geopend werd. De officiële opening is op zaterdag 30 april. Omdat de virtualreality-ervaring niet geschikt is voor kleine kinderen, blijft de Revolution een paar uur per dag draaien zonder de brillen.

Op zaterdag 2 april gaat het Nightmare Motel open, een combinatie van een horrorlabyrint en een escape room. Groepen van maximaal vijf personen krijgen de opdracht om binnen twintig minuten te ontsnappen.

De attractie werd gebouwd door Del Dracco Entertainment, ook verantwoordelijk voor alle tijdelijke halloweenspookhuizen in Bobbejaanland. Er geldt een meerprijs van 5 euro per persoon.

ZIE OOK: Nieuwe Walking Dead-attractie in Movie Park Germany

Reacties