Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Nieuwe Walking Dead-attractie in Movie Park Germany

24-02-2016, 14.38 uur

The Walking Dead komt naar Movie Park Germany. Het Duitse pretpark opent dit jaar een permanent spookhuis dat in het teken staat van de bloederige tv-serie. De horrorattractie wordt omschreven als "een unieke live-belevenis van meer dan zevenhonderd vierkante meter".

Echte acteurs en moderne schrikeffecten gaan bezoekers op de proef stellen. De attractie, die 'The Walking Dead Breakout' gaat heten, komt te liggen in Studio 7, een groot theater naast houten achtbaan Bandit. "De decors worden onder de tribunes gebouwd", legt directeur Thorsten Backhaus uit. "We kunnen de theaterzaal nog wel gewoon gebruiken."

Een precieze openingsdatum is nog niet bekend. Waarschijnlijk wordt er een leeftijdgrens van 16 jaar gehanteerd. Bezoekers moeten wel bijbetalen voor de attractie. Een bezoek aan de zombiewereld gaat 5 euro per persoon kosten.

In zusterpark Parque de Atracciones (Spanje) staat een vergelijkbare attractie met de naam 'The Walking Dead Experience'. Movie Park werkt samen met tv-zenders AMC en FOX, die de serie uitzenden in respectievelijk Amerika en Duitsland. De afgelopen jaren was in het park tijdens Halloween al een kleinschalig Walking Dead-spookhuis te vinden.

The Walking Dead gaat over een groep mensen die probeert te overleven in een wereld vol zombies. Er zijn inmiddels zes seizoenen gemaakt. De serie wordt in 120 landen uitgezonden. In Nederland is de show te zien op zenders FOX en FOXlife.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be