Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Julianatoren

Verhuizing Julianatoren gaat niet door: 'Attracties verplaatsen is veel te duur'

23-02-2016, 16.16 uur

De Julianatoren wordt voorlopig niet verplaatst. Een plan om het familiepretpark in Apeldoorn onder te brengen op een andere locatie, is van tafel geveegd. Burgemeester en wethouders vinden de kosten van een eventuele verhuizing veel te hoog.

Alleen al het ontmantelen, transporteren en opnieuw opbouwen van alle attracties zou naar schatting 60 miljoen euro kosten. De gemeente heeft daar geen geld voor, constateert het college volgens dagblad de Stentor.

Een lokale partij had geopperd om de Julianatoren een nieuwe plek te geven. Dat zou een oplossing zijn voor verkeers- en parkeerproblemen rond het park. "Wij staan overal voor open", reageerde het management van het attractiepark.

Meer Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be