Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Experiment in Slagharen: entreekaartjes inclusief onbeperkt friet

23-02-2016, 08.59 uur

Attractiepark Slagharen introduceert een nieuw soort entreekaartje. Wie een speciaal all-inclusive-ticket koopt, mag de hele dag onbeperkt friet en ijs eten. Ook frisdrank, thee en koffie zitten bij de prijs inbegrepen.

De all-you-can-friet-kaarten kosten normaal gesproken 29,95 euro per stuk. De Duitse kortingssite TravelBird verkoopt de toegangsbewijzen momenteel voor 19,95 euro. Dat is goedkoper dan de reguliere entreeprijs van Slagharen.

Snacks moeten wel los afgerekend worden. Het gaat om een experiment voor de Duitse markt, bevestigt een woordvoerder. Een vergelijkbare formule werd vorig jaar al geïntroduceerd in zusterpark Bobbejaanland.

Vorig jaar vertelde Slagharen-directeur Wouter Dekkers overigens nog dat hij rekening houdt met steeds dikker wordende bezoekers. "Dat zal een logistiek probleem worden voor pretparken", zei hij toen.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be