Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Sprookjesbos Efteling deels afgezet vanwege groot onderhoud

22-02-2016, 22.51 uurBeeld: @cindy_ve

De Efteling steekt de handen nog even uit de mouwen voordat het nieuwe seizoen losbarst. Een belangrijk deel van het Sprookjesbos is sinds vandaag niet meer bereikbaar vanwege werkzaamheden. Tussen Langnek en de Trollenkoning staan grote bouwhekken.

Roodkapje en de Rode Schoentjes zijn voorlopig niet te zien. Beide bouwwerken staan in de steigers. Het gaat om groot onderhoud. "De sprookjes worden weer helemaal piekfijn in orde gemaakt, maar er komen geen grote veranderingen", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Tussen de twee gesloten taferelen in wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe sprookje Pinokkio. Op donderdag 24 maart is de opening. Medewerkers, abonnementhouders en journalisten mogen eerder komen kijken. Volgende week arriveert een veelbesproken monstervis.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be