Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Treinen van nieuwe achtbaan Walibi Holland gearriveerd

19-02-2016, 16.14 uur

Een exclusief kijkje op de bouwplaats van de nieuwe achtbaan Lost Gravity in Walibi Holland. Looopings kreeg als eerste de kans om de treinen van de rollercoaster van dichtbij te bekijken. Het eerste bakje arriveerde vanochtend vroeg in het pretpark.

Medewerkers van Walibi en de Duitse fabrikant Mack Rides zijn druk bezig om het gevaarte op de rails te monteren. Als dat gebeurd is, kunnen de eerste testritjes plaatsvinden. Over vijf weken gaat de achtbaan open. Mack noemt het treintype 'bigdipper'.

De trein heeft een opvallend open design, met heupbeugels en gedeeltelijk 'floorless' zitplaatsen. Vier van de acht passagiers bungelen met hun voeten in de lucht. De voor- en achterzijdes van het karretje, nu nog bedekt met blauwe folie, krijgen een glanzende zilverlook.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be