Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Gevonden in Walibi Holland: blindenstok, elektronische sigaretten en pompoen

20-02-2016, 17.18 uur

Vele honderden bezoekers van Walibi Holland hebben het afgelopen jaar hun portemonnee, mobiele telefoon of sleutelbos laten slingeren. En een groot deel van die spullen is nooit opgehaald. Maar liefst 523 gevonden voorwerpen werden niet geclaimd door de rechtmatige eigenaar.

Dat blijkt uit een overzicht van de website iLost. Medewerkers van het pretpark kwamen niet alleen brillen, tassen, schoenen, fotocamera's en horloges tegen, maar ook knuffels, actiefoto's van attracties, elektronische sigaretten en een camerastatief. Ook bijzonder: een blindenstok, een bestuurbaar helikoptertje en een "oranje pompoen".

Het grootste gedeelte van de spullen werd eind oktober gevonden, tijdens de drukbezochte Halloween Fright Nights. Wie een voorwerp herkent, moet er snel bij zijn. De spullen worden niet voor eeuwig bewaard.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be