Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hardloopwedstrijd in Disneyland Paris binnen 24 uur uitverkocht

19-02-2016, 09.50 uur

De hardloopwedstrijd runDisney in Disneyland Paris is een succes. Binnen 24 uur waren alle startbewijzen voor de allereerste halve marathon in het pretparkresort uitverkocht. Deelnemers lopen komend najaar 21,1 kilometer door de Disney-parken, langs de hotels en door nabijgelegen dorpen.

Ze worden tot aan de finish aangemoedigd door Disney-figuren langs de kant. De race start zondagochtend 25 september om 07.00 uur. Een ticket kost 79 euro per persoon. Een dag eerder zijn er twee kleinere wedstrijden: de vijf kilometer (29 euro) en de kidsrace (12 euro).

Het hardloopevenement begint vrijdagavond om 19.30 uur met een speciaal feest in het Walt Disney Studios Park. Daarvoor moet nog eens 79 euro bijbetaald worden.

In de Amerikaanse Disney-resorts is runDisney al meer dan twintig jaar een begrip. Aan de halve marathon in Walt Disney World (Florida) doen jaarlijks zo'n 25.000 sportievelingen mee. Inmiddels zijn er meerdere varianten met aparte thema's, zoals een Star Wars- en Princess-marathon.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be