Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Bestelwagen rijdt kermisattractie binnen: enorme schade aan spiegeldoolhof

10-02-2016, 22.11 uurBeeld: @Marnik_Aerts

Bij een bizar ongeluk op een Belgische kermis is een attractie zwaar beschadigd geraakt. Een spiegeldoolhof werd op hoge snelheid geramd door een bestelwagen. Niemand raakte gewond, omdat er geen bezoekers in de attractie zaten. Wel gingen veel spiegels en ruiten aan diggelen.

De wagen kwam achteruit in beweging, vermoedelijk omdat de bestuurder de handrem was vergeten. Een deel van het spiegelpaleis stortte in. Het incident vond plaats op de kermis in de Antwerpse gemeente Boom.

De ravage is enorm, beschrijft eigenaar Douglas Audiart van het 'Kristal Palace'. Hij was als enige aanwezig. "Nu is het afwachten wat er nog hersteld kan worden", vertelt hij aan Vlaamse media. Hij gaat nieuwe ruiten bestellen. "De kermis is voor mij afgelopen, terwijl het topweekend met de carnavalstoet dit weekend nog moest komen."

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be