Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verspreidt geur van rotte vis in het Sprookjesbos

01-04-2016, 10.00 uur

Bezoekers van de Efteling kunnen hun neus voortaan beter dichtknijpen als ze door het Sprookjesbos lopen. Sinds gisteren ruikt het vreselijk naar rotte vis bij het nieuwe sprookje Pinokkio. Een walm van vissenlucht komt toeschouwers tegemoet.

Pinokkio ging vorige week open, maar toen was de vieze geur nog nauwelijks waarneembaar. Nu zijn de geureffecten geoptimaliseerd, melden ingewijden aan Looopings. De stank wordt verspreid bij een grote monstervis die onderdeel is van het sprookjesdecor.

Alle apparatuur staat op de maximale stand, waardoor het flink stinkt rond de gedrochtelijke vis. Of de geur te indringend is, zal de komende tijd moeten blijken. De Efteling houdt de reacties van bezoekers naar eigen zeggen in de gaten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be