Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verspreidt geur van rotte vis in het Sprookjesbos

01-04-2016, 10.00 uur | Reacties

Bezoekers van de Efteling kunnen hun neus voortaan beter dichtknijpen als ze door het Sprookjesbos lopen. Sinds gisteren ruikt het vreselijk naar rotte vis bij het nieuwe sprookje Pinokkio. Een walm van vissenlucht komt toeschouwers tegemoet.

Pinokkio ging vorige week open, maar toen was de vieze geur nog nauwelijks waarneembaar. Nu zijn de geureffecten geoptimaliseerd, melden ingewijden aan Looopings. De stank wordt verspreid bij een grote monstervis die onderdeel is van het sprookjesdecor.

Alle apparatuur staat op de maximale stand, waardoor het flink stinkt rond de gedrochtelijke vis. Of de geur te indringend is, zal de komende tijd moeten blijken. De Efteling houdt de reacties van bezoekers naar eigen zeggen in de gaten.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be