Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Nieuw dierenpretpark Wildlands Emmen geeft kijkje achter de schermen

10-02-2016, 08.29 uur

Benieuwd naar de nieuwe Wildlands Adventure Zoo in Emmen? SBS6 brengt de bouw van het Drentse dierenpretpark uitgebreid in beeld. Morgenavond begint de achtdelige realityserie 'De Grote Expeditie', waarin het immense project van begin tot eind wordt gevolgd.

"Van de eerste schets in 2013 tot en met de opening eind maart 2016", staat in een persbericht. De bouw zou een "race tegen de klok" zijn. "Attracties worden aangekocht en tegelijkertijd worden zevenduizend dieren klaargestoomd voor de allergrootste verhuizing van Nederland."

Wildlands vervangt het oude Dierenpark Emmen, dat eind december na tachtig jaar de poorten sloot. Even verderop verrijst een nieuwe dierenwereld van 22 hectare, met uitvoerig gedecoreerde verblijven én pretparkattracties zoals een simulator en een boottochtje.

Op vrijdag 25 maart is de officiële opening. De tv-serie is de komende weken elke donderdag te zien om 23.30 uur.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be