Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

Concurrent gaat ervandoor met Smurfen uit Bobbejaanland

08-02-2016, 12.41 uur

Net nu Bobbejaanland heeft aangekondigd afscheid te nemen van de Smurfen, duiken de blauwe figuurtjes op in een ander pretpark. Plopsa Indoor Hasselt biedt de Smurfen een podium tijdens de krokusvakantie. De kinderhelden zijn de hele week dagelijks te ontmoeten in het overdekte attractiepark.

Normaal gesproken lopen in de Plopsa-pretparken alleen karakters rond uit de stal van Studio 100. Ter gelegenheid van een speciaal carnavalsevenement in samenwerking met kinderzender Ketnet komen ook andere figuren langs, waaronder Musti, Woezel & Pip en de Smurfen.

Bobbejaanland presenteerde de Smurfen twee jaar geleden als exclusieve nieuwe parkmascottes. Directeur Roland Kleve noemde de samenwerking tussen het Vlaamse pretpark en de blauwe wezentjes "een perfecte match". Nu wordt er alweer van afgestapt.

Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be