Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Geert Wilders verklaart liefde aan de Efteling: 'Ik ren altijd als eerst naar Droomvlucht!'

05-02-2016, 18.00 uur

Geert Wilders steekt zijn liefde voor de Efteling niet onder stoelen of banken. De PVV-partijleider geeft op Twitter ruiterlijk toe dat hij het liefst "altijd als eerste naar Droomvlucht rent" als hij in het pretpark is. De droomwereld met elfjes en trollen is de absolute lievelingsattractie van de politicus.

Dat Wilders een grote fan van de Efteling is, bleek al eerder. In een documentaire uit 2014 vertelden oud-Kamerleden hoe hij tijdens een fractie-uitje naar het pretpark wel zeven keer achter elkaar een ritje maakte in Droomvlucht.

Sommige oud-PVV'ers vermoedden dat Wilders graag wegdroomt bij de zoete sprookjeswereld omdat het hem zou afleiden van zijn permanente beveiliging. "Laat hem genieten van engeltjes, daar is niks mis mee", zei voormalig Kamerlid Richard de Mos.

In 2011 bracht Wilders een bezoek aan Droomvlucht de Musical in het Efteling Theater. Hij werd toen vergezeld van oud-directeur Bart de Boer en een heleboel beveiligers.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be