Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Stijn (16) maakt orkestversie van K3-hit 10.000 Luchtballonnen: 'Straks te horen in Plopsaland'

30-01-2016, 23.40 uur

Een 16-jarige knul heeft in zijn eentje een orkestversie gemaakt van de K3-hit 10.000 Luchtballonnen. Ene Stijn was er anderhalve maand mee bezig. Plopsaland was zo onder de indruk dat de creatie komend seizoen te horen is in alle Plopsa-parken, vertelt de maker trots aan Looopings.

Voor het nummer ging Stijn aan de slag met verschillende drum- en orkestsynthesizers op de computer. "Ik heb toen gepolst of Plopsa wellicht interesse had om het nummer te gebruiken", legt hij uit. "Daar hadden ze wel oren naar." Op YouTube staat al een kort voorproefje.

In de vijf Plopsa-parken in België, Nederland en Duitsland worden op veel plekken instrumentale versies van bekende Studio 100-liedjes gedraaid. Die zijn ingespeeld door het Bratislava Symphony Orchestra en The City of Prague Philharmonic Orchestra.



Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be