Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
WitchWorld Almere

Alle beetjes helpen: nieuw pretpark WitchWorld opent webshop met stickers en bordjes

30-01-2016, 07.22 uur

WitchWorld Almere kan elke euro goed gebruiken. Voor de bouw van het nieuwe themapark met heksen en trollen is zo'n 90 miljoen euro nodig. Wie het project een warm hart toedraagt, kan vanaf nu speciale WitchWorld-producten bestellen op internet. Daarvoor is een heuse webshop in het leven geroepen.

Het assortiment van de 'WitchWorld Store' bestaat nu nog uit drie verschillende producten: magneetstickers (3,50 euro), stickervellen (2,99 euro) en een waarschuwingsbordje (7,99 euro). Het is de bedoeling dat daar binnenkort meer artikelen bij komen. Leveren in het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.

De financiering van WitchWorld verloopt vooralsnog moeizaam. "Probleem is dat partijen op elkaar zitten te wachten", vertelde initiatiefnemer Ton Theunis in november. Er was toen nog geen euro binnen. De bedenker zegt wel vertrouwen te hebben in een goede afloop.

Meer WitchWorld Almere
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be