Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plaswijckpark

Vrouw klaagt Rotterdams pretpark aan na val van springkussen

31-01-2016, 11.09 uur

Het Rotterdamse pretpark Plaswijckpark is voor de rechter gesleept door een boze bezoeker. Een vrouw die gewond raakte door een val van een springkussen, geeft het management daarvan de schuld. Volgens haar zat er naast de attractie een gevaarlijke geul in de grond.

Het slachtoffer speelde op de 'air-trampoline' met haar destijds 2-jarige zoontje. Ze spreekt over "een groot gat van minstens tien bij tien centimeter", waar ze met haar voet in zakte. Over het gat zou stiekem kunstgras zijn gelegd.

De rechter heeft daar echter twijfels over. Op foto's van het kussen is nergens een geul te zien. Ook getuigen en medewerkers zeggen niets te weten over een gat in de grond. Bovendien legde de moeder verschillende verklaringen af die elkaar tegenspreken.

De zaak loopt al sinds de zomer van 2013. Onlangs velde de rechter een oordeel: Plaswijckpark heeft niets fout gedaan. Er zou geen sprake zijn geweest van een gebrek. De vrouw krijgt dan ook geen schadevergoeding. Wel moet ze alle proceskosten betalen. Dat bedrag is inmiddels opgelopen tot 1517 euro.

Meer Plaswijckpark
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be