Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Twee nieuwe leden voor pretparkvereniging Club van Elf

29-01-2016, 13.04 uur

Pretparkvereniging Club van Elf heeft er twee nieuwe leden bij. Sinds deze maand zijn Het Spoorwegmuseum en Diergaarde Blijdorp onderdeel van de branchevereniging van Nederlandse dagattracties. Tegelijkertijd besloot het Dolfinarium om uit de club te stappen.

"De toetreding van de nieuwe leden geeft nog meer diversiteit aan de Club van Elf", staat in een persbericht. Opvallend is dat de directeur van Het Spoorwegmuseum, Marten Foppen, tot voor kort de baas was van het Dolfinarium. Hij wil graag "aansluiten en meepraten met andere bedrijven in de branche".

De Club van Elf omschrijft zichzelf als een "toonaangevende groep die zich richt op het stimuleren van de kwaliteit van dagattracties, het welzijn van alle Nederlanders en een gezonde economie". Dolfinarium-directeur Bert van de Hoef was het daar niet mee eens. "Ik zie voor ons eerlijk gezegd de toegevoegde waarde niet", liet hij aan Looopings weten.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be