Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Nostalgie in Duinrell: glijbanen Tikibad krijgen oude namen terug

29-01-2016, 21.09 uur

Een feest van herkenning voor oudere bezoekers van het Tikibad in Duinrell. De twee oudste glijbanen in het subtropische zwemparadijs krijgen hun oude namen terug. Vanaf nu heten de Super Slide en Family Slide gewoon weer Groene Barracuda en Blauwe Haai, zoals bij de opening in 1984.

Het Tikibad ging afgelopen weekend weer open na een onderhoudsbeurt van bijna drie weken. Bij de twee familieglijbanen werd een grote rotswand neergezet. Nog niet alle werkzaamheden zijn afgerond. Deze week worden de puntjes op de i gezet.

De Groene Barracuda en Blauwe Haai werden 32 jaar geleden in gebruik genomen. Ze zijn ongeveer 110 meter lang en 14 meter hoog. Aan de glijbanen zelf veranderde niets. De nieuwste slide in het Tikibad is vrijevalglijbaan X-stream, die opende in 2010.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be