Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Moeders klagen over reusachtige monstervis in de Efteling: 'Veel te eng voor mijn kinderen!'

27-01-2016, 08.00 uur | Reacties

De reusachtige monstervis bij het nieuwe sprookje Pinokkio in de Efteling wordt veel te griezelig voor kleine kinderen. Dat betogen vele tientallen moeders op de Facebook-pagina van het pretpark. Volgens de bezorgde vrouwen kunnen jeugdige bezoekers trauma's overhouden aan het akelige onderwatermonster.

Gisteren gaf de Efteling een tekening vrij van het boosaardige beest. "Veel te eng voor de kleinste Efteling-gasten, jammer!", laat Esther Verheijden weten. Natascha Wentinck vindt de vis "creepy, laat staan mijn kinderen". Volgens Lisette Vendel slaat het ontwerp de plank volledig mis.


ZIE OOK: Angstaanjagend onderwatermonster bij nieuw Efteling-sprookje Pinokkio

"Erg eng", concludeert Yvonne van Willigen. Marscha van Erp is eveneens teleurgesteld. "Jammer dat het enge visachtige monster geen lief walvisje kan zijn." Ook Anke de Bresser ziet de creatie liever anders: "Ik zou een iets lievere uitstraling kiezen zodat ook de kleine kinderen genieten en niet bang zijn." Jolanda Stam adviseert: "Misschien een idee om de tanden weg te halen."

Mannen lijken zich een stuk minder zorgen te maken. "Fijn Efteling, dat jullie gelukkig niet meedoen aan dat gepamper van die kids van tegenwoordig", zegt Bram Elstak. Davy Uittenbogerd schrijft: "Sprookjes mogen ook best een beetje eng zijn."

ZIE OOK: Make-over voor Efteling-figuur Jokie: clown op tuimelende kegel

Reacties