Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Angstaanjagend onderwatermonster bij nieuw Efteling-sprookje Pinokkio

26-01-2016, 09.18 uur

Bezoekers van de Efteling staan komend voorjaar oog in oog met een afschrikwekkend onderwatermonster. Bij het nieuwe sprookje Pinokkio in het Sprookjesbos komt een onheilspellende vis in het water te liggen. Dat is te zien op een schets van Efteling-ontwerper Robert-Jaap Jansen.

Volgens het bijbehorende sprookje wordt de houten pop tijdens zijn zoektocht naar zijn vader, poppenmaker Geppetto, opgeslokt door een enorme monstervis. In de buik van de vis komt Pinokkio zijn schepper tegen, waarna ze samen uit de bek weten te ontglippen en terugzwemmen naar de kust.

Het sprookje in de Efteling zal bestaan uit drie verschillende scènes met interactieve onderdelen. Er is een investering van 2 miljoen euro mee gemoeid. Eerder gaf het pretpark een ontwerp vrij van La Bottega di Geppetto, de werkplaats van de poppenmaker. De bouw is in volle gang.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be