Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bewoner kapot: Hugo uit Villa Volta zit met zijn mond vol tanden

20-01-2016, 23.38 uur

Hij lijkt wel met stomheid geslagen. Hugo van den Loonsche Duynen, de bewoner van Villa Volta in de Efteling, krijgt zijn kaken niet meer op elkaar. Door een technisch defect houdt de vervloekte bandiet zijn mond permanent wagenwijd open. De bekende pop is al een tijdje kapot.

Momenteel maakt de goddeloze bokkenrijder dan ook weinig indruk meer. Hugo staart bezoekers constant verbijsterd aan. De Efteling zegt op social media op de hoogte te zijn van het defect, maar tot nu toe is er geen actie ondernomen. In mei is de twintig jaar oude attractie drie weken lang gesloten voor een onderhoudsbeurt.

Afgelopen zomer had mijnbaron Gustave Hooghmoed, die bij achtbaan Baron 1898 zijn zegje doet, last van hetzelfde probleem. Ook hij veranderde door een mankement in een soort buikspreekpop.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be