Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
De Pier

Groen licht voor veertig meter hoog reuzenrad op Pier in Scheveningen

19-01-2016, 17.11 uur

Op de Scheveningse Pier verschijnt een reuzenrad van ruim veertig meter hoog. De gemeente Den Haag heeft toestemming verleend voor de bouw van de enorme attractie. Waarschijnlijk gaat het rad komende zomer open voor publiek.

"We verwachten hiermee de aantrekkingskracht van de badplaats te kunnen versterken", zegt Pier-manager Herman Smit. "Dat is ook de reden om direct te starten met de realisatie, zodat we het rad deze zomer letterlijk al draaiende hebben."

SkyView Attractions uit Amsterdam gaat het reuzenrad leveren. De dertig gesloten gondels worden voorzien van comfortabele zitjes, tafeltjes, airco en catering. Een ritje zal ongeveer tien minuten duren. Er loopt nog een vergunningsaanvraag voor een nieuw pop-up-hotel met dertien kamers op de Pier.

Meer De Pier
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be